Nieuw spectaculair spelprogramma

Nieuw spectaculair spelprogramma

Spectaculair spelprogramma zoekt enthousiast publiek!

Voor de opnames van een spannend spelprogramma zoekt VTM enthousiast én sportief publiek. Veel kunnen we nog niet verklappen… Wat we wel al kunnen prijsgeven is dat Vlaanderen binnenkort niet kan ontsnappen aan dé internationale knikkersensatie.

Per aflevering nemen drie bekende gezichten het tegen elkaar op in zenuwslopende knikkerraces en prachtige knikkerbanen. Wie baant zich een weg tot aan de finish en wie wordt er uitgeknikkerd? Kom mee supporteren en maak als eerste kennis met de knikker madness!

  • Vrijdag 3 december: Vlaamse chefs en topsportvrouwen
  • Zaterdag 4 december: Familie, De Buurtpolitie & Lisa en Qmusic, Joe & Willy
  • Zondag 5 december: comedians en Rode Duivels

Reserveer je gratis plaats op één van onze bussen richting de opnamestudio in Nederland. Plezier gegarandeerd want wij voorzien live entertainment, een kleine zoethouder en een drankje tijdens de busrit én een warme maaltijd tussen de twee opnames. Als extra bedanking krijgt elke persoon nog een VTM goodiebag met 2 cinematickets en een exclusief programma T-shirt en daarbovenop nog een onkostenvergoeding van 20 euro (voor iedereen ouder dan 16 jaar).

Wil jij deze opnames in primeur vanop de eerste rij meemaken? Reserveer dan snel je gratis tickets!

Opgelet! Voor deze opnames dient iedereen vanaf 12 jaar een geldig Covid Safe Ticket via de CovidSafeBE-app (of Europees Digitaal Coronacertificaat) en een identiteitskaart te kunnen voorleggen (meer info).

Er is geen strikte minimumleeftijd voor deze opnames. We adviseren echter een minimumleeftijd van 8 jaar gezien de lange duur van de opnames.


Reserveer nu alvast je plaats!