Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op vragen die betrekking hebben op opnames van programma's, advertenties, het gebruik van je gegevens, enz.

Naar boven

Algemene vragen

Voor alle andere vragen over VTM kan je terecht op vtm.be/heb-je-een-vraag.

Naar boven

Hoe bestel ik tickets?

Ga naar vtmtickets.be en duid de opname of het evenement van je keuze aan. Volg daarna de verdere stappen op het bestelformulier.

Naar boven

Hoeveel kost een ticket?

Afhankelijk van het programma of het evenement, wordt al dan niet een bepaald bedrag gevraagd. Dat bedrag vind je steeds terug op onze website en op het bestelformulier.

Naar boven

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Tickets kunnen uitsluitend online worden betaald met betaal- en kredietkaarten.

Naar boven

Ik heb mijn tickets besteld, maar nog niet ontvangen.

Neem zeker een kijkje in je map met ongewenste e-mails. Mogelijk zijn de tickets daarin terecht gekomen. Als je de tickets ook daar niet terugvindt, dan kan je best een mailtje sturen met je persoonlijke gegevens naar publieksregie@vtm.be.

Naar boven

Ik kan mijn tickets niet afdrukken.

Geen probleem, je kan je tickets ook steeds tonen via je smartphone. Je kan je hiermee aanmelden bij de onthaalbalie.

Naar boven

Zijn de tickets beveiligd tegen namaak?

Elk ticket bevat verschillende beveiligingselementen. Aan onze onthaalbalie wordt je ticket gescand en elektronisch op echtheid getest. Het namaken of kopiëren van tickets is niet mogelijk en bovendien verboden.

Naar boven

Er zijn geen tickets meer beschikbaar?

Wanneer een opname of evenement volzet is, geven we dat steeds aan op onze website. Soms bestaat de mogelijkheid om je in te schrijven op een wachtlijst. Zodra er tickets vrijkomen, krijgen de eerstvolgende personen op de wachtlijst de tickets meteen in hun mailbox. Het is dus zeker mogelijk dat je de dag van de opname of het evenement nog tickets ontvangt.

Naar boven

Zijn de tickets genummerd op plaats?

Neen, iedereen krijgt in de studio een plaats toegewezen door de VTM hosts en hostessen.

Naar boven

Is er een minimumleeftijd verbonden aan het bijwonen van opnames?

Afhankelijk van het programma of het evenement wordt er een minimumleeftijd bepaald. Leeftijdscriteria vind je steeds terug op het bestelformulier. Wanneer er geen minimumleeftijd werd vastgelegd, rekenen we op de kennis van de ouders om te beslissen of hun kinderen in aanmerking komen (m.b.t. de duur en de inhoud) om een opname bij te wonen of om aanwezig te zijn op een evenement. Omwille van audiotechnische redenen kunnen we geen baby’s in de studio toelaten tijdens een opname van een programma.