FAQ 30 JAAR VTM

Wanneer begint de opname?

Jullie worden om 19.15 verwacht. Om 20.00 sluiten we de deuren van de studio.
Het einde van de opname is omstreeks 23.00.

Hoe kan ik het Pop-Up Theater bereiken?

Je kan per ticket steeds max. 1 gratis parkeervoucher bestellen. Als je bv. met 4 personen aanwezig zal zijn, kan je dus max. 4 parkeervouchers verkrijgen.

PARKING A
Studio 100 Pop-Up Theater
Rijksweg 89
2870 Puurs

Volg de A12 (Antwerpen - Brussel) en neem afrit 7 – Breendonk in Puurs.

Volg vervolgens de N16 richting Sint-Niklaas.
Sla vervolgens op het viaduct af en volg de bewegwijzering naar Parking A.

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket kost €15. Per ticket kan je een gratis parkeervoucher bestellen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Tickets kunnen uitsluitend online worden betaald met betaal- en kredietkaarten.

Ik heb mijn tickets besteld, maar nog niet ontvangen.

Na het bestellen van je tickets ontvang je een bevestigingsmail. Op maandag 21 januari ontvang je een mail met je definitieve tickets en parkingvouchers.

Neem zeker een kijkje in je map met ongewenste e-mails. Mogelijk zijn de tickets daarin terecht gekomen. Als je de tickets ook daar niet terugvindt, dan kan je best een mailtje sturen met je persoonlijke gegevens naar publieksregie@vtm.be.

Ik kan mijn tickets niet afdrukken.

Geen probleem, je kan je tickets ook steeds tonen via je smartphone. Je kan je hiermee aanmelden bij de onthaalbalie.

Kan ik mijn tickets annuleren?

Tickets staan steeds op naam en kunnen daarom niet worden gewisseld, ingeruild of terugbetaald.

Er zijn geen tickets meer beschikbaar? Kan ik mij inschrijven op een wachtlijst?

Aangezien tickets niet terugbetaald worden, is het helaas niet mogelijk om op een wachtlijst in te schrijven of nog kans te maken op tickets.

Zijn de tickets beveiligd tegen namaak?

Elk ticket bevat verschillende beveiligingselementen. Aan onze onthaalbalie wordt je ticket gescand en elektronisch op echtheid getest. Het namaken of kopiëren van tickets is niet mogelijk en bovendien verboden.

Kan ik ter plaatse iets kopen om te eten of te drinken?

In het Pop-Up Theater maken we gebruik van een cashless systeem. Je kan ter plaatse een kaart opladen voor een bepaald bedrag en hiermee kan je iets kopen om te eten of te drinken bij de daarvoor voorziene standen.

Heb je na de uitzending van 30 jaar VTM nog waarde op je kaart staan? Deze waarde kan teruggevraagd worden. Opgelet! Hier wordt 1 euro aan administratiekosten voor aangerekend. Het aanvragen van een refund kan nog tot 6 februari 2019. De refund kan je enkel online aanvragen via https://refunds.playpass.be/nl/events/30-jaar-vtm-.... Om je refund aan te vragen heb je de 14 cijferige code nodig die op je oplaadkaart staat, een e-mailadres en een rekeningnummer. Van zodra je de gevraagde gegevens hebt doorgestuurd, zal je een mail ontvangen met het bedrag dat zal teruggestort worden. Dit bedrag zal ten laatste op 6 maart op je rekening gestort worden.

Zijn de tickets genummerd op plaats?

Het systeem is zo ingesteld dat het automatisch de best beschikbare plaatsen kiest. Je zal steeds per reservatie samen zitten. Je ontvangt enkele dagen op voorhand een mail met jouw tickets en parkingvouchers.

Is er een minimumleeftijd verbonden aan het bijwonen van 30 Jaar VTM?

Wij verwelkomen iedereen graag die geboren is voor 23/01/2003.

Is er een pauze voorzien tijdens de opname?

Er wordt geen pauze voorzien.

Is er een vestiaire aanwezig?

Er is een gratis vestiaire aanwezig in het Pop-Up Theater, deze is verplicht omwille van veiligheidsredenen. Het is verplicht om rugzakken en andere grote voorwerpen hier achter te laten gedurende de opname.

Kan ik als mindervalide ook de opname bijwonen?

We voorzien een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Helaas zijn alle plaatsen reeds volzet. Omwille van de beperkte capaciteit in de studio kunnen we geen extra rolstoelplaatsen toevoegen.