Wat een jaar

Schrijf je in voor "Wat een jaar"

De heerlijk nostalgische spelshow ‘Wat een jaar!’ keert terug en jij mag mee op tijdreis!

In september duiken Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens samen met een reeks bekende gasten opnieuw het verleden in voor de opnames van een nieuw seizoen van Wat een Jaar!

De muziek, de kledij, de gadgets, de trends en de gekke gebruiken en gewoontes.

10 Afleveringen lang surfen we mee op de vrolijke golf van herkenning én verbazing.

Welke platen draaiden we vroeger grijs? Welke kledij moést je vroeger dragen om erbij te horen? Waar had iedereen z’n mond van vol tijdens de lunchpauzes op ’t werk en voor welke televisieprogramma’s bleven jong en oud thuis aan de buis gekluisterd zitten?

Wil jij er graag eens bij zijn tijdens een opname? Schrijf je dan nu snel in en maak kans op tickets.
Het wordt een memorabele avond om niet snel te vergeten. Beloofd!

En weet dat je kans maakt om zelf in de prijzen te vallen. Aan het eind van de show kiest het publiek namelijk de kant van één van de twee teams. Als het team waar jij voor supportert de finale wint, dan wordt het geld in de pot verdeeld onder de supporters van het winnende team. Leuk meegenomen, toch?

Ben je tussen 18 en 25? Dan hebben we een speciale plek in ons jongerenpanel voor jou. Aan de hand van publieksvragen polst Koen naar de mening van 100 jongeren in het publiek over het verleden.

Wil jij mee op tijdreis? Laat ons dan weten waarom jij er graag bij wil zijn en maak kans op gratis tickets om een memorabele opname bij te wonen. Hopelijk tot in september!

Let op: minimum leeftijd 18 jaar.
Onder de 18 jaar kan de toegang tot de studio geweigerd worden!

Jouw gegevens

-