Wat een jaar

Schrijf je in voor "Wat een jaar"

De heerlijk nostalgische spelshow keert terug én jij maakt kans om een centje te winnen!

Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens gaan samen met bekende gasten opnieuw op tijdreis. Het decor, de presentator, de gasten, alles staat in het teken van het jaartal waarnaar we terugkeren.

Het wordt een avond om niet snel te vergeten. Je maakt immers zelf kans om in de prijzen te vallen als je aan het einde van de show gekozen hebt voor het winnende team. Het geld in de pot wordt dan namelijk verdeeld onder deze supporters. Leuk toch?

Ben je ook nog tussen de 18 en 25 jaar? Dan hebben we voor jou misschien wel een plekje in ons jongerenpanel waar je via een stembakje jouw kennis over het verleden mag delen.

Wil jij graag mee op tijdreis? Laat ons dan weten waarom jij er bij wil zijn en maak kans op gratis tickets om een fantastische opname bij te wonen.

Let Op!
De minimumleeftijd om de opnames bij te wonen is 18 jaar. Onder de 18 jaar zal de toegang tot de studio geweigerd worden.

Om alles vlot te laten verlopen vragen we jou om in je sociale bubbel te komen bestaande uit 2 personen. Zo kunnen we de juiste sfeer creëren in de studio én de nodige afstand bewaren. Onder bubbel verstaan wij de personen die toegelaten zijn door de Veiligheidsraad.

Uiteraard respecteren we alle corona maatregelen die van kracht zijn op het moment van de opnames.
We raden aan voor inwoners van regio’s waar er een avondklok van toepassing is, in te schrijven voor de opname van 17u15 tot 20u00.

Lees het wedstrijdreglement hier.

Jouw gegevens


-